DİYET YEMEĞİ

Yemeklerimiz; İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü ile geliştirdiği Özel Patentli üretim teknolojisi ile koruyucu katkı maddesi kullanmadan, geleneksel Türk ev yemeklerini hazırlayıp, paketlemektedir. 

TUBİTAK  Teknolojiyi Geliştirme Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) ile yapılan özel teknik çalışmalarla, yemeklerimizin raf ömrü, nefaseti koruyacak şekilde uzatılmıştır.

Yemeklerimiz, oda sıcaklığında 12 ay boyunca lezzetini koruyarak saklanmaktadır. Yemeklerimizin lezzetinin uzun süre korunmasını sağlayacak ambalaj teknolojisi, Amerikan NATICK tarafından geliştirilen Özel Patentli çok katmanlı bir ambalajdır.

Teknoloji ve Gıda biliminin birlikte harmanlandığı Ar-Ge faaliyetleriyle  yemek reçeteleri oluşturulmuş ve sanayi ürününde ev yemeği lezzetini muntazam bir şekilde yakalamıştır.

Özenle seçilerek tarladan ambalaja uzanan hammadde konusundaki titizliğin de, bu başarıda büyük rolü bulunmaktadır.